Monday, 4 August 2008

... bertahun2 putus juga ...

Topik kat atas tu, petikan dari lirik "Jangan Bilang Tidak"...


Sedih kalau putus cinta kan?? Setelah hampir 4 tahun bersama, akhirnya putus juga...

Kenapa ley jadi macam tu??? sayang sangat rasanya kalau dah lama tapi tak jadi..

Ni lah kisah yang terjadi kepada BEST FRIEND aku masa kat Uni..

Kawan aku ni punya la dah fikir sampai nak kawen, tapi tibe2 jadi macam ni...

Aku mmg terkejut yang amat sgt... They both like couple yg sukar untuk dipisahkan..

Sebabnya, the boy from Kelantan, the Girl frm Sabah...

Mmg diorang tahu yang jarak bukan pemisah... But lately, I noticed the Boy kinda change a lil bit..

He try to ignore the Girl, the Girl keep on saying sorry if she did any mistakes towards the Boy..

Punca utama pangkat dan darjat...

My friend, going to graduate with me this coming November but the Boy can't because he has to extend his study, many subjects to repeat...

He cannot accept the Girl is smarter than himself...

He keep saying that he not smart and can't give the Girl a good life in future..

Nape mesti de rasa macam tu?? Itu bukan penghalang untuk hidup bersama kan???

ANSWERS PLEASE.....

1 comment:

Fakir Andalusia said...

Pride and honour is very very important to man.
since nnt dia nk pgg tanggungjawab as a family leader,
sure la dia nk pastikn dia mampu dlm segala perkara.
tats wat being a leader is all about.